Werkse zoekt opleidingsplaatsen

Werkse! zoekt opleidingsplaatsen in retail, logistiek en techniek

Leren op de werkvloer levert winst op voor beide partijen! Daarom zoekt Werkse! met ingang van het nieuwe schooljaar opleidingsplaatsen in de retail, logistiek of techniek. Deze opleidingsplaatsen leiden jongeren naar hun eerste diploma, maar misschien zelfs wel naar een baan.

Leren en werken combineren

De opleidingsplaatsen dienen geheel op locatie werkzaamheden plaats te vinden. We zien dat jongeren vaak veel meer gemotiveerd worden op de werkvloer dan in de schoolbanken. Het nieuwe project EWA Haaglanden zorgt ervoor dat jongeren in de ochtend op een leslocatie binnen het leerbedrijf onderwijs volgen onder leiding van een docent van ROC. De middagen worden gebruikt om de fijne kneepjes van het vak te leren op de werkvloer.

Uw nieuwe werknemers zelf opleiden

Na een jaar stromen de studenten door naar een vervolgopleiding of kunnen zij betaald aan het werk gaan bij uw bedrijf. Via deze route krijgt uw bedrijf de kans om de medewerker van de toekomst op te leiden!

Interesse?

HANOS en Florein zijn u al voorgegaan en hebben het afgelopen jaar verschillende jongeren van een opleidingsplaats voorzien. De eerste diploma’s zijn zelfs al uitgereikt. Wilt u ook studenten van de entreeopleiding een kans op een diploma bieden en hen daarnaast relevante werkervaring op laten doen?

Ewa Haaglanden is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, gemeenten, ROC Mondriaan en maatschappelijke partijen in de regio Haaglanden