Iets waar u misschien van droomde, lijkt nu een flinke uitdaging geworden: uw bedrijf groeit maar u hebt te maken met een tekort aan goed personeel. Wij helpen u met uw zoektocht naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze matchmakers.

HalloWerk!

HalloWerk! is een onlineplatform dat werkgevers en werkzoekenden in regio Haaglanden met elkaar in contact brengt. Wilt u hiervan gebruikmaken? Geef dit dan aan op het contactformulier. 

Bezoek hallo-werk.nl →

Mobiliteitsplatform

Er zijn verschillende platforms waar u personeel kunt vinden en zelf een oproep kunt plaatsen. 

Bezoek werkenindelandentuinbouw.nl →

Bezoek helponsoogsten.nl →

Bezoek stlwerkt.nl →

Collegiaal uitlenen

Bij een tekort aan personeel kunt u misschien gebruik maken van de medewerkers van een bedrijf dat momenteel teveel personeel heeft. Dit heet collegiaal uitlenen van werknemers. AWVN heeft een heldere modelovereenkomst opgesteld waarin u de werkgeverslasten kunt berekenen.

Bezoek awvn.nl →

Ik wil mijn medewerkers bij- of omscholen

Hebt u (nieuwe) medewerkers die u wilt laten bij- of omscholen, dan kunt u bij verschillende organisaties terecht. Zo zijn de onlineprogramma´s op WERK-portal.nl zelfstandig en individueel te volgen. Daarnaast kunnen programma´s ingezet worden als onderdeel van een leertraject. Het platform aNewSpring helpt u met het slim trainen van uw medewerkers.

werk-portal.nl →

anewspring.nl →

samenvoordeklant.nl →

hoewerktnederland.nl →

MEER INFORMATIE

In WSP Haaglanden werken UWV en de gemeenten Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Rijswijk en Westland met elkaar samen om werkgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn. De WSP´s in onze regio zijn UWV Haaglanden, Den Haag Werkt, Werkse!, WSP Rijswijk en Patijnenburg. Hebt u vragen? Deze worden gedeeld met alle WSP´s. Zo kunnen we direct inspelen op uw wensen. 

Wij zijn er voor u

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Geen probleem, misschien kunnen we u verder helpen.

Ik wil teruggebeld worden

  • Geef aan wanneer u bereikbaar bent.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.