Iets waar je misschien van droomde, lijkt nu een flinke uitdaging geworden: je bedrijf groeit maar je hebt te maken met een tekort aan goed personeel. Wij helpen je met je zoektocht naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze matchmakers.

HalloWerk!

HalloWerk! is een onlineplatform dat werkgevers en werkzoekenden in regio Haaglanden met elkaar in contact brengt. Wil je hiervan gebruikmaken? Geef dit dan aan op het contactformulier. 

Bezoek hallo-werk.nl →

Mobiliteitsplatform

Er zijn verschillende platforms waar je personeel kunt vinden en zelf een oproep kunt plaatsen. 

Bezoek werkenindelandentuinbouw.nl →

Bezoek helponsoogsten.nl →

Bezoek stlwerkt.nl →

Collegiaal uitlenen

Bij een tekort aan personeel kun je misschien gebruik maken van de medewerkers van een bedrijf dat momenteel teveel personeel heeft. Dit heet collegiaal uitlenen van werknemers. AWVN heeft een heldere modelovereenkomst opgesteld waarin je de werkgeverslasten kunt berekenen.

Bezoek awvn.nl →

Ik wil mijn medewerkers bij- of omscholen

Heb je (nieuwe) medewerkers die je wilt laten bij- of omscholen, dan kun je bij verschillende organisaties terecht. Zo zijn de onlineprogramma´s op WERK-portal.nl zelfstandig en individueel te volgen. Daarnaast kunnen programma´s ingezet worden als onderdeel van een leertraject. Het platform aNewSpring helpt je met het slim trainen van je medewerkers.

werk-portal.nl →

anewspring.nl →

samenvoordeklant.nl →

hoewerktnederland.nl →

MEER INFORMATIE

In WSP Haaglanden werken UWV en de gemeenten Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Rijswijk en Westland met elkaar samen om werkgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn. De WSP´s in onze regio zijn UWV Haaglanden, Den Haag Werkt, Werkse!, WSP Rijswijk en Patijnenburg. Heb je vragen? Deze worden gedeeld met alle WSP´s. Zo kunnen we direct inspelen op jouw wensen. 

Wij zijn er voor je

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Geen probleem, misschien kunnen we je verder helpen.

Ik wil teruggebeld worden

  • Geef aan in welk dagdeel je bereikbaar bent.