Jaarverslag Werkse! 2022

Vooruitgang voor Werkse! in 2022

Jaarverslag Werkse! 2022

Werkse! heeft het jaarverslag van 2022 gepubliceerd. Daaruit blijkft dat Werkse! in 2022 belangrijke vooruitgang heeft geboekt. Het sociaal jaarverslag werpt een terugblik op een periode die gekenmerkt werd door een buitengewoon hoog aantal vacatures in ons land, een overvloed aan werkgelegenheid, een florerende economie, maar ook inflatie en stijgende energieprijzen.

‘Het doet me goed dat we een groot deel van het financieel resultaat hebben kunnen investeren in de organisatie, bijvoorbeeld met nieuwe werkplekken, ontwikkelprogramma’s en voldoende menskracht. Verder is het aantal mensen in de bijstand in Delft – mede dankzij de inspanningen van Werkse! – opnieuw gedaald,’ vertelt Cor van der Wel, directeur Werkse!

Benieuwd naar het exacte aantal mensen dat succesvol van een uitkering naar een volledig betaalde baan is overgestapt? Interesse in de stappen die Werkse! heeft ondernomen om vitaler te worden? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die we als organisatie bieden voor de ontwikkeling van onze medewerkers en kandidaten? Ontdek dit alles in het sociaal jaarverslag van 2022.