Advies & ondersteuning

Over mensen met een arbeidsbeperking doen allerlei verhalen de ronde. Dat ze, afhankelijk van hun psychische aandoening, plots overal op willen slaan, bijvoorbeeld. Of dat ze regelmatig in bed blijven liggen terwijl ze naar hun werk moeten. Dat ligt toch wat genuanceerder. Mensen met een arbeidsbeperking zijn juist enorm gemotiveerd. Ondanks of misschien wel dankzij hun lichamelijke of geestelijke beperking zetten ze alles op alles om tóch bij u die baan te krijgen. De uren die ze werken zetten ze zich dus ook 100% in.

Droombaan

Is het dan zo simpel om iemand met een arbeidsbeperking aan te nemen? Nee, u moet wel van alles (laten) regelen. Maar met wat hulp van ons én regelingen of financiële tegemoetkomingen zoals loonkostensubsidie, is zo’n investering goed te overzien. In ruil daarvoor geeft u iemand zijn of haar droombaan. Dat maakt het sowieso de moeite waard.

We helpen u graag

Wij zetten ons voor de volle 100% in om een geschikte kandidaat voor u te vinden. We kunnen ook helpen met het creëren van mogelijkheden binnen uw bedrijf voor iemand met een beperking. En we zorgen dat u aanspraak kunt maken op de juiste loonkostensubsidies en begeleiding. Wij regelen alles zodat u maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen en voor iemand écht het verschil kunt maken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. 

Deel deze pagina