Bouw & Techniek

Regionaal projectleider

Henry Steffens is de regionaal projectleider van het sectorteam Bouw & Techniek. Hij brengt structuur aan in de regionale vacatures en hij brengt vraag en aanbod bij elkaar. Heeft een kandidaat wat meer kennis en vakmanschap nodig om daadwerkelijk bij u aan de slag te gaan, dan helpt Henry u met kandidaatontwikkeling. 

Contact

U kunt Henry mailen of bellen, hij helpt u graag verder: 06-31320200 of henry.steffens@uwv.nl 

portret-henry-steffens-1     

Zeer geslaagde Meet & Greet

De Meet & Greet van het regionale sectorteam Bouw & Techniek in arbeidsmarktregio Haaglanden, van dinsdag 13 november, is zeer geslaagd te noemen. Er waren 13 werkgevers en zij waren stuk voor stuk heel tevreden en aangenaam verrast. Ze willen graag weer meedoen aan het volgende event. Dat de ruim 70 gemotiveerde werkzoekenden zich goed hadden voorbereid was te merken tijdens de meer dan 140 gesprekken tussen hen en de werkgevers. Twee kandidaten zijn inmiddels gestart en aan de slag. Bij alle bedrijven lopen nu vervolggesprekken waarop het sectorteam Bouw & Techniek is aangesloten. 

Blij Mondriaan

Ook het ROC Mondriaan Techniek Innovatie Huis, dat ons zo gastvrij heeft ontvangen, was erg enthousiast. Niet in het minst door de mooie verbindingen die gelegd zijn tussen scholing en arbeidsmarkt. 

Nieuwe eventsroc-mondriaan-logo

In het nieuwe jaar bouwen we verder en worden nieuwe events georganiseerd. Hou de agenda van deze website in de gaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina