Bouw & Techniek

Regionaal projectleider

Henry Steffens is de regionaal projectleider van het sectorteam Bouw & Techniek. Hij brengt structuur aan in de regionale vacatures en hij brengt vraag en aanbod bij elkaar. Heeft een kandidaat wat meer kennis en vakmanschap nodig om daadwerkelijk bij u aan de slag te gaan, dan helpt Henry u met kandidaatontwikkeling. U kunt Henry bellen of mailen, hij helpt u graag verder: 06-31320200 of henry.steffens@uwv.nl 

Het sectorteam 

Het sectorteam Bouw & Techniek bestaat uit gedreven professionals, zij helpen u graag verder in uw zoektocht naar gekwalificeerd of nog op te leiden personeel. 

Van links naar rechts voorste rij: Raymond Brandt, Henry Steffens (projectleider) en Jiske Kiers, van links naar rechts achterste rij: Coby Wernars en Miranda Oosterbaan foto-sectorteam-bouw-techniek

It's a match!

Dinsdag 26 maart was het weer een prachtige middag bij ROC Mondriaan Techniek Innovatie Huis: de banen- en opleidingenbeurs 'Werken in Opleiding' werd druk bezocht. Er waren 15 gedreven werkgevers/opleiders en meer dan 120 kandidaten, er zijn 150 vervolggesprekken geweest. De eerste kandidaten zijn al gestart, onder meer in het omscholingstraject tot stukadoor. 

0001-8-

 

Nieuws

Momenteel is het sectorteam bezig met opleidingstrajecten in de installatie- en fietstechniek, binnenkort zijn er voorlichtingsdagen. Hou de agenda van deze website in de gaten voor meer nieuws. 

Deel deze pagina