RMT Haaglanden helpt mensen (weer) aan het werk

Mensen zo snel mogelijk aan (ander) passend werk helpen, daar staan we voor! Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Haaglanden biedt aanvullende dienstverlening voor mensen die (nog) een baan hebben en werkzoekenden die hun baan hebben verloren of gaan verliezen. Tegelijkertijd helpen we hiermee bedrijven om hun personeel van werk naar werk te begeleiden.

Het gaat om ondersteuning op maat, waarbij het niet uitmaakt of iemand al een uitkering of nog een baan heeft of zich verder wil oriënteren en ontwikkelen bij (dreigend) baanverlies.

Meer weten? Bekijk deze pagina, bel 085 401 59 84 of klik op de button ‘Neem contact op’ onderaan deze pagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons Werkcafé bezoeken voor een gratis adviesgesprek. Wij zitten op diverse locaties in de wijken.

Bent u uw baan kwijt geraakt

Dreigt u uw baan te verliezen of bent u uw baan kwijtgeraakt?

Hulp om (weer) aan het werk te komen

zzp'er met weinig werk

Bent u zzp’er met weinig of geen werk?

Hulp op maat voor zzp’ers via bijscholing, heroriëntatie of een aanvullende baan in loondienst

Gaat het minder goed met uw bedrijf

Gaat het minder goed met uw bedrijf?

Hulp om personeel van werk naar werk te begeleiden

Heeft uw bedrijf meer personeel nodig

Heeft uw bedrijf meer personeel nodig?

Hulp om gekwalificeerd personeel te vinden

Het RMT Haaglanden geeft extra aandacht aan de volgende items en doelgroepen

klik op de tegels voor meer informatie

Onze projecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi nec dapibus est, tempor ultrices mi. Phasellus vitae lobortis felis.

Samenwerking arbeidsmarktpartijen

Waarom RMT Haaglanden?
De arbeidsmarkt is volop in beweging. Banen verdwijnen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Hierdoor moeten medewerkers soms van baan wisselen of zich aanpassen om hun huidige werk te kunnen behouden. Sommige mensen hebben daar extra ondersteuning bij nodig. Gemeenten, Rijksoverheid, vakbonden, UWV, werkgeversorganisaties zoals MKB Den Haag en VNONCW, SBB en onderwijsinstellingen werken samen in het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Haaglanden om die hulp te kunnen bieden.

Wat doet RMT Haaglanden?
Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Haaglanden staat klaar voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben bij het vinden van werk. Het RMT biedt aanvullende dienstverlening voor mensen die (nog) een baan hebben en werkzoekenden die hun baan hebben verloren of gaan verliezen. Het gaat om ondersteuning op maat, waarbij het niet uitmaakt of iemand al een uitkering of nog een baan heeft of zich verder wil oriënteren en ontwikkelen bij (dreigend) baanverlies. Denk hierbij aan loopbaancoaching, om-/bijscholing, praktijkleren in het mbo, praktijkverklaringen, werkfittrajecten, heroriëntatie zzp’ers, advies, gerichte doorverwijzing en bijvoorbeeld taaltrainingen. Maar ook de aanschaf van een laptop of een fiets via maatwerkbudget maakt het verschil voor kandidaten om een bepaalde baan te kunnen krijgen. Tegelijkertijd helpen we hiermee bedrijven om hun personeel van werk naar werk te begeleiden of om voldoende gekwalificeerd personeel te krijgen en te behouden.

Onze partners