Zoveel mogelijk mensen aan het werk, want werken is meedoen! Die gedachte delen de gemeenten en UWV in arbeidsmarktregio Haaglanden graag met u als ondernemer.

U bent onze belangrijkste partner als het erom gaat mensen met een uitkering of met een arbeidsbeperking weer aan het werk te krijgen. Helaas bestaat het hardnekkige beeld dat dit veel risico’s en administratie met zich meebrengt. WerkgeversServicepunt (WSP) Haaglanden doet er alles aan om u hierbij te ondersteunen.

U bent onze belangrijkste partner als het erom gaat mensen met een uitkering of met een arbeidsbeperking weer aan het werk te krijgen. Helaas bestaat het hardnekkige beeld dat dit veel risico’s en administratie met zich meebrengt.

WerkgeversServicepunt (WSP) Haaglanden doet er alles aan om u hierbij te ondersteunen.

WSP Haaglanden is speciaal ingericht om maatwerk te kunnen leveren. We brengen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar op een manier die beiden aanspreekt.

We bieden veel regelingen en voorzieningen die het aannemen van mensen met een kwetsbare arbeidspositie aantrekkelijk maakt. Neem contact met ons op en laat u verrassen!

Overzicht van regelingen en subsidies:

 • Proefplaatsing

  Heeft u een klik met iemand voor een vacature, maar weet u nog niet helemaal zeker of de kandidaat het werk aankan? Dan is een proefplaatsing een goede oplossing.

 • Werkgeverscheque

  Wilt u een werkzoekende aannemen die niet eenvoudig aan het werk komt? Mogelijk hebt u dan recht op een werkgeverscheque.

 • Loonkostensubsidie

  Met loonkostensubsidie compenseren gemeenten u voor de verminderde productiviteit van een medewerker met een arbeidsbeperking.

 • Loondispensatie

  Voor medewerkers met een Wajong-uitkering van UWV is er een speciale regeling: loondispensatie.

 • Begeleiding en werkplekaanpassingen

  Neemt u iemand aan vanuit een uitkering? Wij bieden verschillende vormen van begeleiding voor de medewerker aan. Hiermee ondersteunen wij u als werkgever.

 • No-riskpolis

  Wilt u meer zekerheid bij het aannemen van een medewerker met arbeidsbeperking? Verwacht u een verhoogde kans op uitval door ziekte? Denk dan aan de no-riskpolis.

 • Belastingvoordelen

  De Belastingdienst heeft belastingvoordelen voor werkgevers die medewerkers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in dienst nemen of houden.

Wilt u meer weten, hebt u een vacature, werk uit te voeren
of wilt u een leerwerkplek aanbieden?

Neem contact met ons op en we maken snel een afspraak.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op en we maken snel een afspraak.

 • Geef aan wanneer u bereikbaar bent.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.