parnassia-lachend-x-3-geheel-geheel

Parnassia

In de serie portretten van de mensen die het  GGZ project Extra Impuls Regio GGZ en Werk & Inkomen  tot een succes maken, dit keer drie enthousiaste medewerkers over Parnassia. 

Lees meer

dudok-den-haag-foto-logo

Dudok Den Haag

Dit voorjaar portretteren wij de mensen die het  GGZ project Extra Impuls Regio GGZ en Werk & Inkomen  tot een succes maken.  Eind maart waren we te gast bij Dudok. 

Lees meer

20180307-145113-1

B&B HealthCare

Dit voorjaar portretteren wij de mensen die het GGZ project Extra Impuls Regio GGZ en Werk & Inkomen tot een succes maken.  

Lees meer

marcela-6

Albert Heijn

Op een woensdagmiddag eind maart bezoeken we de Albert Heijn vestiging aan de Laan van Meerdervoort, nummer 52, in de ambassadewijk van Den Haag. Hier praten we met een blije kwaliteitsmedewerker en haar jobcoach. 'Ondernemen met je hart' zit Albert Heijn in het bloed, dat is duidelijk. En Marcela, de nieuwe medewerker, draagt haar werkgever een warm hart toe. 

Lees meer

greenfox

GreenFox

GreenFox vindt dat iederéén een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Bekijk de film!   

Lees meer

pathe-2

Pathé

Heeft u hem wel eens gezien, die indrukwekkende Pathé bioscoop aan het Spui in Den Haag? In het voorjaar van 2008 werd deze multiplex bioscoop geopend. Food & Beverage manager Jeffrey Lenssen vertelt dat het goed gaat met Pathé, de bezoekersaantallen stijgen jaarlijks. 'Hoe dat komt? De techniek is superieur, de films zijn goed en het aanbod is enorm.' Om dit hele proces dag in, dag uit soepel te laten verlopen heeft Pathé gedreven en gepassioneerde medewerkers...

Lees meer

pieter-foreest

Pieter van Foreest

De Zorg is een van de branches waar het WSP extra aandacht aan besteed. Een organisatie die daarvan dankbaar gebruik maakt, is Pieter van Foreest . Bijvoorbeeld door kinderverzorgers te laten omscholen voor de ouderenzorg.

Lees meer

stichting-nelis

Stichting Nelis

Stichting Nelis leidt jongeren vanaf 18 jaar op tot glazenwassers en schoonmakers. Dit doen ze door middel van praktijklessen en een vakopleiding bij SVS opleidingen. Voor de werving en selectie werkt Stichting Nelis samen met het WSP.

Lees meer

Deel deze pagina