Via Praktijkleren met de praktijkverklaring verzekert u zichzelf van gemotiveerd personeel!

Vind samen met ons passend personeel dat staat te trappelen om voor u aan het werk te gaan. Terwijl de werknemer voor u aan de slag gaat, leert u hem of haar de vaardigheden die u in de betreffende functie nodig heeft. Zo heeft u direct een werknemer die meedraait in de dagelijkse praktijk.

Aan het einde van het traject is de werknemer opgeleid om de werkzaamheden uit te voeren die voor uw bedrijf noodzakelijk zijn. De werknemer ontvangt een praktijkverklaring en u heeft een ingewerkte werknemer. Als dat geen win-win-situatie is! Uiteraard kunt u rekening op onze begeleiding tijdens én na het hele proces.

Praktijkleren met de praktijkverklaring is ook in te zetten voor het bij- of omscholen van bestaand personeel.

  • Plaatsing is maatwerk

  • Voor bijna iedere mbo-functie mogelijk

  • Gemotiveerde werknemers

Wat is een praktijkverklaring?

De praktijkverklaring toont aan dat een werknemer bepaalde werkprocessen kan uitvoeren en deze in de praktijk heeft geleerd. Het gaat om werkzaamheden en vaardigheden op mbo-niveau. De werknemer heeft hiermee geen volledig mbo-diploma op zak. De praktijkverklaring kan gezien worden als een onderdeel van een mbo-diploma.

Praktijkleren met prak

Hoe werkt praktijkleren met de praktijkverklaring?

  1. Wordt gematcht aan iemand die past bij de beschikbare vacature. We passen het leerwerktraject aan op de vaardigheden die geleerd moeten worden. Maatwerk dus.
  2. Ook tijdens het traject hebt u nog inspraak in het leerwerktraject. U bouwt aan een optimaal traject én een optimale verbinding met uw bedrijf.
  3. Is de werknemer niet 100% productief? Daar kunt u subsidie voor krijgen.
  4. Om er zeker van te zijn dat uw werknemer gemotiveerd is en weet waar hij of zij aan begint, volgt hij of zij eerst een voorschakeltraject.
  5. Daarna komt de kandidaat de werknemersvaardigheden aanleren bij u op de werkvloer.
  6. Na de opgedane ervaring en persoonlijke begeleiding, heeft u een opgeleide, loyale en gemotiveerde werknemer in dienst.

Praktijkleren bestaat in meerdere vormen. Daar vallen naar de praktijkverklaring ook BBL, BOL op de werkvloer en mbo-certificaten onder.

Neem contact op voor meer informatie over praktijkleren met de praktijkverklaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.