Met duurzame banen en eerlijke kansen op de arbeidsmarkt lossen wij uw personeelstekort op.

Bent u een werkgever in de logistieke sector? En zoekt u gemotiveerde werknemers die de Nederlandse taal spreken? Die kunt u vinden in de grote groep mensen zonder startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. Ook deze mensen hebben kwaliteiten die in de logistieke sector goed van pas komen. Of u nu een (assistent-) logistiek medewerker, een orderpicker of een terreinmedewerker zoekt, via een maatwerktraject van praktijkleren kunnen werkzoekenden of werknemers vaardigheden opdoen bij u op de werkvloer.

Wanneer u in uw personeel investeert door middel van bijscholing, zal uw personeel loyaler en gemotiveerder worden. Hierdoor blijft het personeel langer bij u werken. Wij helpen u graag dit te realiseren.

Bent u een werkgever in de logistieke sector? En zoekt u gemotiveerde werknemers die de Nederlandse taal spreken?

Die kunt u vinden in de grote groep mensen zonder startkwalificatie voor de arbeidsmarkt. Of u nu een (assistent) logistiek medewerker, een orderpicker of een terreinmedewerker zoekt, via een maatwerktraject van praktijkleren kunnen werkzoekenden of werknemers vaardigheden opdoen bij u op de werkvloer.

Geïnteresseerd?

 • Gemotiveerde werknemers

 • Plaatsing is maatwerk

 • Tegemoetkoming in de kosten

Praktijkleren is maatwerk.
U bent vooraf betrokken bij het vaststellen van de gewenste vaardigheden van de toekomstige werknemer. Daardoor is uw vraag leidend in het proces.

Praktijkleren in de logistiek

Hoe werkt praktijkleren in de logistiek?

 1. U wordt als werkgever gematcht met een kandidaat die past bij de beschikbare werkplek. Gezamenlijk wordt bekeken welke vaardigheden er nodig zijn om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de beoogde werkplek.
 2. U kunt gedurende dit traject invloed uitoefenen op het leerwerktraject bij het desbetreffende ontwikkelbedrijf in de regio. Op deze manier bouwt u gezamenlijk aan een optimaal leertraject en een optimale verbinding met uw organisatie.
 3. De kandidaat krijgt een voorschakeltraject waarbinnen hij of zij praktische vaardigheden in de logistiek opdoet.
 4. Daarna leren zij werknemersvaardigheden bij u op de werkvloer. Als werkgever in de logistieke sector krijgt u dan ook een getrainde en gemotiveerde werknemer die weet waar hij of zij aan begint.
 5. Na de opgedane ervaring en persoonlijke begeleiding, heeft u een opgeleide, loyale en gemotiveerde werknemer in dienst.
 6. Waar mensen niet in staat zijn 100% productiviteit te leveren als gevolg van beperking, is er de mogelijkheid om subsidie te krijgen.
 1. U wordt als werkgever gematcht met een kandidaat die past bij de beschikbare werkplek.
 2. U kunt gedurende dit traject invloed uitoefenen op het leerwerktraject bij het desbetreffende ontwikkelbedrijf in de regio.
 3. De kandidaat krijgt een voorschakeltraject waarbinnen hij of zij praktische vaardigheden in de logistiek opdoet.
 4. Daarna leren zij werknemersvaardigheden bij u op de werkvloer.
 5. Na de opgedane ervaring en persoonlijke begeleiding, heeft u een opgeleide, loyale en gemotiveerde werknemer in dienst.
 6. Waar mensen niet in staat zijn 100% productiviteit te leveren als gevolg van beperking, is er de mogelijkheid om subsidie te krijgen.

Succesverhalen in de logistiek

Personeel vinden is al lastig, zeker gemotiveerd en loyaal personeel. “Er zijn heel veel bedrijven die in dezelfde vijver vissen”, vertelt At Schmidt, manager van SuperFlora. Mede daarom heeft hij contact opgenomen met Patijnenburg. Hierdoor heeft Adam de mogelijkheid gekregen om zijn praktijkverklaring te halen. Hij is zo’n kanjer, dat hij na zijn praktijkopleiding een contract heeft gekregen. Bekijk zijn bijzondere verhaal in de video.

Heeft u ook hulp nodig bij het vinden van gemotiveerd en loyaal personeel? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden die bij u passen.

Wij helpen u met het opleiden van gemotiveerde mensen en hen klaar te stomen voor in de praktijk. Hiervoor staat maatwerk en begeleiding centraal. Want elke werkgever én potentiële werknemer is uniek, met ieder eigen behoeftes. Praktijkleren kan ingezet worden voor scholing, omscholing of bijscholing.

Neem contact op voor meer informatie over praktijkleren

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.