Patijnenburg start met succesvolle match in HalloWerk!

Bij HalloWerk! ligt de nadruk op motivatie en inzet in plaats van op het traditionele cv. Zo kan een werkgever direct zien wat iemand wil én wat hij of zij kan. Omdat werkgevers ook toegang hebben tot HalloWerk! kunnen zij de juiste kandidaten vinden voor hun openstaande vacatures. Werkfitte kandidaten worden uitgenodigd om een profiel aan te maken op HalloWerk!

Patijnenburg
Ook Patijnenburg is gestart met HalloWerk! En daar is al een heel mooie match gemaakt tussen een werkgever en een werkzoekende. Deze kandidaat had een minimaal arbeidsverleden, maar hij wilde heel graag aan de slag. Hij had gewoon een kans nodig. Begin maart maakte hij samen met enkele medewerkers van Patijnenburg een mooi profiel aan op HalloWerk! Hierin gaf hij aan wat hij kan en wat hij graag zou willen.

Verhuizer
Via een accountmanager in regio Haaglanden werd hij benaderd voor een vacature als verhuizer. Dit zag de kandidaat zeker zitten! Half maart werd een proefplaatsingsovereenkomst getekend zodat hij direct aan de slag kon. Dit was wel midden in de coronacrisis, er waren daarom minder verhuizingen. En de anderhalvemeter maatregel maakte het er ook niet eenvoudiger op. Desondanks werkte hij de hele maand, alleen niet fulltime. Blijkbaar kreeg de werkgever toch een goed beeld van hem want hij is met vlag en wimpel voor de proefplaatsing geslaagd. Van de drie kandidaten die een proefplaatsing kregen heeft alleen deze kandidaat het contract binnengesleept. De werkgever was en is erg enthousiast over hem.

Samenwerking
Deze eerste plaatsing vanuit HalloWerk! is geweldig, alleen was het resultaat niet zo goed geweest zonder de fijne samenwerking met de gemeente Den Haag. De accountmanager van Den Haag Werkt plaatste de vacature op HalloWerk! en zo is hij aan het werk gegaan. In deze lastige tijd zal hij nog niet fulltime werken, maar zodra het weer drukker wordt zullen de uren worden opgebouwd. Dit betekent dat deze nieuwe werknemer volledig zelfstandig voor zijn gezin kan zorgen. Wat een geweldig resultaat. Bedankt HalloWerk! en bedankt Suleyman Korkmaz van Den Haag Werkt.