Leerwerkloket

De overheid stimuleert een leven lang leren, ook op de werkvloer. Als werkgever kunt u profiteren van financiële regelingen voor het scholen van uw eigen werknemers én het opleiden van leerlingen in uw bedrijf. Het Leerwerkloket helpt u hierbij. 

Veranderende werkomgeving

De werkomgeving verandert voortdurend door regelgeving, technologische ontwikkelingen en internationalisering. De kenniseconomie stelt hoge eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma's van uw werknemers. 

Werken en leren combineren

Terug naar de schoolbanken is niet altijd nodig. Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren, u kunt hierbij denken aan maatwerkopleidingen op de werkplek. Ook een Ervaringscertificaat, een EVC, kan u en uw medewerkers veel tijd en geld besparen. Daarnaast kan het aanbieden van leerbanen uw bedrijf voordelen opleveren.

Leerwerkcheque

De Leerwerkcheque biedt bedrijven in Den Haag een gemotiveerde extra kracht in de onderneming voor werk dat anders blijft liggen. Werkzoekenden kunnen zes maanden aan de slag bij een bedrijf in hun vakgebied om ervaring op te doen én ze krijgen aanvullende scholing. 

 

 

Deel deze pagina