Over ons

Van harte welkom op de regionale website WerkgeversServicepunt Haaglanden, het samenwerkingsplatform tussen de gemeenten Den Haag, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Westland en UWV. De WSP’s in deze gemeenten, Den Haag Werkt, Werkse!, WSP Rijswijk, Patijnenburg en UWV, kunnen juist door deze samenwerking snel matchen. Onze experts helpen je graag in je zoektocht naar de ideale medewerker.  Wij communiceren via deze website en via onze socialmediakanalen Twitter en LinkedIn. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

ABR infraservices

En WSP Haaglanden geeft jou graag alle aandacht. Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat. Win-win

De werving en selectie van je nieuwe medewerkers kun je met een gerust hart overlaten aan WSP Haaglanden. Wij beschikken over een uitgebreid en divers bestand aan werkzoekenden met een uitkering. Een win-win situatie, want we helpen jou op weg met sociaal werkgeverschap en de werkzoekende hoeft geen gebruik meer te maken van een uitkering. Je ziet het, als inclusief werkgever draag je bij aan een maatschappij waarin iedereen er toe doet.

Regionale samenwerking

Werkgevers met vestigingen in meerdere gemeenten kunnen we extra goed van dienst zijn door onze regionale samenwerking. Met onze gezamenlijke ervaring en keuze uit een groot aantal werkzoekenden op allerlei niveaus, is een match sneller gemaakt.

Sociale werkbedrijven

Natuurlijk kunnen wij je ook letterlijk werk uit handen nemen. Bijvoorbeeld door (een deel van) jouw productieproces te laten uitvoeren door één van onze sociale werkbedrijven.

Den Haag Werkt

Werkse! Delft en Midden Delfland

Patijnenburg Westland

DSW Rijswijk