Van harte welkom op onze regionale website WerkgeversServicepunt Haaglanden, het samenwerkingsplatform van Den Haag, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Westland en UWV. Voor een snelle match met uw ideale werknemer kunt u terecht bij de experts van Den Haag Werkt, Werkse!, WSP Rijswijk, Patijnenburg en UWV.

Benieuwd wat WSP Haaglanden voor u kan doen? Schrijf u in voor onze nieuwsflits. Hierin delen we niet alleen actualiteiten, er is ook plek voor fun & facts: we maken fijne filmpjes van inclusieve werkgevers én u komt alles te weten over onze regelingen en subsidies. Vergeet niet om regelmatig te kijken op onze socialmediakanalen Twitter, LinkedIn en Facebook, hier vindt u het laatste arbeidsmarktnieuws!

Van harte welkom op onze regionale website WerkgeversServicepunt Haaglanden, het samenwerkingsplatform tussen de gemeenten Den Haag, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Westland en UWV. De WSP’s in deze gemeenten, Den Haag Werkt, Werkse!, WSP Rijswijk, Patijnenburg en UWV, kunnen juist door deze samenwerking snel matchen. Benieuwd wat WSP Haaglanden voor u kan doen? Schrijf u in voor onze nieuwsflits.

Over WSP Haaglanden

WSP Haaglanden geeft u graag alle aandacht. Wij helpen u met het vinden van de juiste kandidaat. Win-win!

De werving en selectie van uw nieuwe medewerker(s) kunt u met een gerust hart overlaten aan WSP Haaglanden. Wij beschikken over een uitgebreid en divers bestand aan werkzoekenden met een uitkering. Een win-win situatie, want we helpen u op weg met sociaal werkgeverschap en uw nieuwe medewerker hoeft geen gebruik meer te maken van een uitkering. U ziet het, als inclusief werkgever draagt u bij aan een maatschappij waarin iedereen ertoe doet.

Regionale samenwerking

Werkgevers met vestigingen in meerdere gemeenten kunnen we extra goed van dienst zijn door onze regionale samenwerking. Met onze gezamenlijke ervaring en keuze uit een groot aantal werkzoekenden op allerlei niveaus, is een match sneller gemaakt. Welkom!

Sociale werkbedrijven

WSP Haaglanden kan u ook letterlijk werk uit handen nemen. Bijvoorbeeld door (een deel van) uw productieproces te laten uitvoeren door één van onze sociale werkbedrijven. U bent ook hier van harte welkom!

Den Haag Werkt

Werkse! Delft en Midden Delfland

Patijnenburg Westland

WSP Rijswijk