Ruud van Diemen Algemeen Directeur Patijnenburg

Nieuwe Algemeen Directeur Patijnenburg: Ruud van Diemen

Ruud van Diemen Algemeen Directeur Patijnenburg

Ruud van Diemen zal vanaf juli 2023 de functie van Algemeen Directeur bij Patijnenburg bekleden. Met ruim drieëntwintig jaar ervaring als leidinggevende in zowel de profit- als de non-profitsector, waarvan dertien jaar als eindverantwoordelijke, is Ruud een waardevolle aanwinst voor het team. Momenteel is hij werkzaam als Onderwijsdirecteur bij ROC Mondriaan en bekleedt hij diverse bestuursfuncties. Patijnenburg is verheugd om Ruud van Diemen als ervaren bestuurder te verwelkomen.

 “De arbeidsmarkt is momenteel turbulent en daarbij is het van groot belang dat we voor iedereen een plek vinden met een toegevoegde waarde voor de persoon zelf en voor het werkveld. In mijn werkzame leven wil ik altijd het verschil maken voor de mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Inmiddels heb ik een stevig netwerk in het Haagse en ken ik veel bedrijven in het Westland. Ook met onderwijsinstellingen in die regio heb ik veelvuldig contact. De Westlandse mentaliteit spreekt me aan: eerlijk, open en hard werken”, aldus Ruud van Diemen over zijn benoeming.

Ruud is als Algemeen Directeur de opvolger van Inge Vermeulen. Aan het begin van dit jaar nam zij afscheid.

Over Patijnenburg: al bijna 70 jaar ondersteunt Patijnenburg gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun zoektocht naar werk. Ze zetten zich in om hen te voorzien van passend werk, dat aansluit bij hun vaardigheden en talenten. Bovendien bieden ze professionele begeleiding en stimuleren ze persoonlijke ontwikkeling. Dit kan plaatsvinden via opleidingen die ze aanbieden, het opdoen van ervaring in ons werkleerbedrijf of langdurig werk bij ons. Patijnenburg biedt beschutte werkplekken voor mensen met een beperking, detacheert hen bij bedrijven en begeleidt werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk. Professionals staan klaar om hen vakbekwaam te begeleiden.