Maatwerkbudget RMT Haaglanden

Maatwerkbudget van 1.000 euro voor werkzoekenden die net een extra zetje nodig hebben richting (ander) werk

Maatwerkbudget is een mooi voorbeeld van aanvullende dienstverlening door het RMT Haaglanden. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, een elektrische fiets, een laptop, sportkleding, gehoorbescherming, een chauffeurspas en fysiotherapie op het werk. De komende tijd gaan we jobcoaches, casemanagers, consulenten, stagebegeleiders, accountmanagers en overige professionals extra attenderen op deze mogelijkheid, met de vraag: ‘Stel dat je 1.000 euro krijgt om je kandidaat verder te helpen, wat zou je dan in willen zetten? Ook bedrijven die zich bezighouden met inclusiviteit op de arbeidsmarkt gaan we hier uiteraard bij betrekken.

Meer weten? Direct in gesprek over maatwerkbudget voor een kandidaat? Stuur een email naar rmt@wsphaaglanden.nl of bel 085 401 5984.

Via het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Haaglanden, kunnen kandidaten via aanvullende dienstverlening worden geholpen richting werk. Denk hierbij aan loopbaancoaching, om- en bijscholing, praktijkleren in het mbo (incl. de praktijkverklaringen en certificaten), maatwerkbudget en bijv. trainingen digivaardigheid en taal/reken-ondersteuning. Zie www.rmthaaglanden.nl