Voor scholings- en loopbaanadvies staat het Leerwerkloket voor u klaar!

Niet alleen voor werknemers en werkzoekenden, maar ook voor werkgevers en zzp’ers.

Het combineren van leren en werken vereist planning en inzet. De medewerkers van het Leerwerkloket weten hier alles van, zij beantwoorden al uw vragen over de combinatie hiervan. Ze vormen een brug tussen onderwijs, overheid, werkgever en werknemer.

Het Leerwerkloket geeft u onafhankelijk advies en informatie.

Leerwerkloket

Een leven lang ontwikkelen met het Leerwerkloket

Het algehele personeelstekort gaat naar alle waarschijnlijkheid nog wel even duren. Als werkgever wilt u daarom zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor uw huidige en eventueel toekomstig personeel. Scholing van personeel is daarin heel belangrijk. Het Leerwerkloket helpt u met in kaart brengen welke vaardigheden en interesses uw personeel nodig heeft. Ook kijken zij welke kansen er voor de rest van de loopbaan zijn.

Op het moment dat u moeite heeft met het vinden van nieuw personeel, kan het inzetten van een leerwerktraject de oplossing zijn. Het Leerwerkloket staat klaar om een dergelijk traject op te zetten. Alles om ervoor te zorgen dat u door een combinatie van leren en werken alsnog het personeel vindt waar in het bedrijf behoefte aan is!

De eigen regie versterken

Het leerwerktraject is er voor ondersteuning en het beantwoorden van alle vragen die u over de ontwikkeling van (toekomstig) personeel heeft. Maar ú heeft en houdt de regie. Dit doen we door:

  • inzichtelijk te maken welke scholingsmogelijkheden mensen hebben;
  • te stimuleren dat iedereen een individueel leer- en ontwikkelbudget ter beschikking heeft;
  • het bieden van de juiste randvoorwaarden voor de ontwikkeltrajecten.

Spreekuren Leerwerkloket

Het Leerwerkloket Haaglanden verzorgt wekelijkse spreekuren. Op dit moment kunt u elke woensdag tussen 09.00 uur en 11.30 uur langskomen bij WSP Rijswijk voor advies en informatie.

Leerwerkloket

Jeffrey Merx kan u alles vertellen over het Leerwerkloket

Laat uw gegevens achter en Jeffrey neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Jeffrey Merx

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.