Het inspirerende succesverhaal van Sabah bij WSP Rijswijk

Het inspirerende succesverhaal van Sabah

Het inspirerende succesverhaal van Sabah bij WSP Rijswijk

Het WerkgeversServicepunt Rijswijk speelt een cruciale rol in het verbinden van werkzoekenden en werkgevers in de regio. Dat leidt vaak tot prachtige succesverhalen. In deze blog delen we graag het inspirerende succesverhaal van Sabah, een werkzoekende die met behulp van het WSP zijn droombaan vond. Ontdek hoe Sabah als goedlachse en gemotiveerde man nu met veel plezier werkt als koffiemachine-operator, dankzij de samenwerking tussen de WSP en GreenFox Social Return B.V.

Een vastberaden en gemotiveerde werkzoekende

Sabah, een man vol levenslust en motivatie om weer aan het werk te gaan, zat enige tijd zonder werk. Hij kon niet wachten om weer aan de slag te gaan en nam daarom zelf contact op met WSP Rijswijk. Samen trokken ze alles uit de kast om snel een nieuwe baan te vinden die perfect bij Sabah zou passen. En met succes!

“Mijn tip voor iedereen die werk zoekt: stel je breed op voor werk en dan zijn er voor iedereen kansen!”

Sabah

Sabah’s rol als koffiemachine-operator

Sabah heeft zijn plek als koffiemachine-operator gevonden en werkt nu met veel plezier in deze functie. Via GreenFox Social Return B.V. heeft hij de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers in Den Haag aan de slag te gaan. Zo draagt hij bij aan het leveren van kant-en-klare koffieautomaten bij gerenommeerde bedrijven als Nationale Nederlanden en Deloitte.

“Er was direct een match tijdens het kennismakingsgesprek”

Patricia van Wiering, Greenfox Social Return

De zoektocht naar een geschikte match

Passend werk vinden is niet altijd even makkelijk en ook Sabah heeft zijn portie afwijzingen gehad. Hij werd aanvankelijk afgewezen voor een vacature waarop hij had gesolliciteerd. Ondanks de teleurstelling zette hij door. WSP Rijswijk liet Sabah kennismaken met GreenFox Social Return, met regelmatig contact tussen WSP Rijswijk en de werkgever. Door goed naar het profiel van Sabah te kijken en deze te vergelijken met openstaande vacatures, is uiteindelijk een perfecte match ontstaan.

Lees het originele artikel van WSP Rijswijk hier.