Gouden Profielen in HalloWerk

Goud in Oranje: Gouden Profielen in HalloWerk

Afgelopen juni was niet alleen de strijd om het EK voetbal, maar hadden we ook onze eigen battle: Gouden Profielen in HalloWerk. Het doel was om per 1 juli meer uitgebreide profielen in HalloWerk te hebben. Met prima resultaten! Het oranje van HalloWerk heeft een gouden randje gekregen. 

Kwaliteit 

Uit de uitkomsten van de HalloWerk actieplannen in de regio is gebleken, dat de kwaliteit van de profielen nog wel wat verbeterd kon worden door het upgraden van de basisprofielen. Daarnaast kon de matchregistratie ook nog wel een boost gebruiken. Het streven was om 15% meer uitgebreide profielen in HalloWerk te krijgen. 

WSP Rijswijk 

Werkse!, Patijnenburg en WSP Rijswijk betraden het strijdtoneel. Tot halverwege de battle was het een nek-aan-nekrace tussen WSP Rijswijk en Patijnenburg waarbij WSP Rijswijk met een gigantische eindspurt de welverdiende overwinning binnensleepte. 

Feestje 

Vrijdag 3 september mocht WSP Rijswijk de prijs in ontvangst nemen: er was een barbecue op locatie. Kandidaten van het Werk Ontwikkel Traject Horeca & Catering van Den Haag Werkt, zorgden ervoor dat het feestje op rolletjes liep. Federico Tittoni, coördinator WSP Rijswijk, vertelde in zijn speech dat het echt een teamoverwinning was, waarbij HalloWerk superusers Maryam Mazgani en Joshua Martina de drijvende krachten waren. 

Topprestatie 

Aan het einde van de actie had WSP Rijswijk 17% , Patijnenburg 13% en Werkse! 6% meer uitgebreide profielen. WSP Rijswijk was goed op dreef, daar is de profielenactie nog een tijdje doorgegaan. Dit heeft geresulteerd in maar liefst 44% meer uitgebreide profielen, Rijswijk heeft nu zelfs meer uitgebreide profielen dan basisprofielen (29%). Een topprestatie!