Gebruiksvoorwaarden

Internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van WSP Haaglanden (www.wsphaaglanden.nl).
Het feit dat u gebruik maakt van de website van WSP Haaglanden betekent dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden voor de website van WSP Haaglanden.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van WSP Haaglanden berusten bij WSP Haaglanden. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van WSP Haaglanden is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.
Schriftelijke aanvragen stuurt u naar WSP Haaglanden, info@wsphaaglanden.nl.

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van WSP Haaglanden geeft WSP Haaglanden geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van WSP Haaglanden.
WSP Haaglanden kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van WSP Haaglanden, de onmogelijkheid de website van WSP Haaglanden te gebruiken, voor de levering van diensten door WSP Haaglanden of het gebrek aan levering van diensten door WSP Haaglanden.

Wijzigingen

De inhoud van de website van WSP Haaglanden wordt regelmatig bijgewerkt. WSP Haaglanden behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van WSP Haaglanden te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 31 januari 2020.