U wilt als ondernemer graag uw sociale gezicht laten zien en denkt erover iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Natuurlijk snapt u dat u daar iemand dolgelukkig mee maakt.

HalloWerk! We zijn weer begonnen

De nieuwste HalloWerk flits lees je hier.

Hij zit weer vol goede verhalen. En je leest alles over de doorontwikkelingen, want het was dan wel vakantie, HalloWerk gaat altijd door!

Kansrijk uit de coronacrisis

Vanaf het moment dat de economie door de verspreiding van het coronavirus plotseling tot stilstand kwam, heeft ArbeidsmarktInZicht vanaf eind maart 2020 de meest actuele data en visualisaties beschikbaar gesteld via de coronamonitor. Met als doel iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van arbeidsmarktbeleid, te ondersteunen met informatie.

Daarnaast is gesproken met experts op het gebied van de arbeidsmarkt. Zij waren bereid om hun visie te delen over de actualiteit en over de mogelijkheden tijdens en na de crisis. Hun inzichten en ideeën zijn gebundeld in het boekje Kansrijk uit de coronacrisis.

Lees meer

Coronasteun banen en economie verlengd tot en met 2021

De impact van het coronavirus op banen en economie houdt aan en de economische recessie is voorlopig niet voorbij. Daarom komt het kabinet met een steun- en herstelpakket voor ondernemers en werkenden, dat volgt op de twee eerdere noodpakketten. Het nieuwe pakket loopt tot in 2021 en is gestoeld op drie pijlers: steun, helpen aanpassen en investeren.

Lees meer