Downloads

  • Factsheet Regelingen en subsidies Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager, hij of zij helpt u verder op het gebied van regelingen en subsidies. 
  • Regelhulp financieel CV Hier kunt u kijken welke subsidies mogelijk zijn als u iemand wilt aannemen die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. 
  • Spoorboekje banenafspraak In dit spoorboekje vindt u de belangrijkste onderwerpen en regelingen met aandachtspunten en tips. Aan de orde komen o.a. de regelingen die van toepassing kunnen zijn, het type overeenkomst dat u kunt aangaan met de kandidaat of de detacheringsorganisatie, de faciliteiten per regeling, etc. 
  • Niet iedereen vindt helemaal zelfstandig zijn weg op de arbeidsmarkt. Door verschillende oorzaken kan er sprake zijn van een achterstand. De participatiebedrijven zorgen dat deze mensen voldoende bagage krijgen om aan de slag te kunnen op de arbeidsmarkt. WSP Haaglanden zorgt voor de daadwerkelijk match met werkgevers. In de factsheet Voor wie zijn we er? ziet u op welke manieren iemand met een achterstand aan het werk geholpen kan worden. 
  • Magazine Kansen voor jongeren bij u op de werkvloer Een wereld van verschil maken voor jong talent én voor uzelf. Wie wil dat nu niet? Niet iedereen heeft hiertoe de mogelijkheid. Maar ú wel. En met dit magazine heeft u nog een keuze ook. Want of u nu jongeren een stage aanbiedt, of hen leert hoe ze moeten netwerken – het zijn relatief kleine krachtbewegingen die de carrièremotor van deze jongeren langdurig aan de praat kunnen houden.

Deel deze pagina