HalloWerk op Den Haag Onderneemt

Den Haag Onderneemt, HalloWerk was erbij!

HalloWerk op Den Haag Onderneemt

31 mei 2022 was het eindelijk zover: Den Haag Onderneemt vond plaats! Veel ondernemers waren op dit mooie event aanwezig en maakten kennis met HalloWerk!

Bezoekers konden HalloWerk niet alleen vinden op de netwerkmarkt, er was ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de twee breakoutsessies van HalloWerk. Werkgevers die mee hebben gedaan aan de breakoutsessie hebben een demo gekregen van het online matchingsplatform HalloWerk en konden vervolgens hun vragen stellen.

HalloWerk is het digitale matchingsplatform van gemeente Den Haag, Rotterdam en Amsterdam dat werkzoekenden met een uitkering van gemeenten en werkgevers met vacatures direct met elkaar in contact brengt. Via zelfservice waar mogelijk en met ondersteuning van de gemeente waar nodig. Zo vinden werkzoekenden sneller werk en worden vacatures sneller vervuld!

In HalloWerk kunnen werkgevers hun vacatures plaatse. “Mits ze bereid zijn iets extra te doen voor deze groep werkzoekenden” zegt Tonny Berend, programmanager bij HalloWerk. “We zoeken werkgevers met een sociaal hart die voorbij het geijkte cv durven te kijken. De kandidaten hebben vaak wel de kwaliteiten en competenties voor een vacature, maar missen een goed gevuld cv met de gevraagde diploma’s. Of een kandidaat heeft bijvoorbeeld net even wat extra begeleiding en training nodig. Het vraagt wellicht van de werkgever om buiten de kaders te denken als het gaat om het schrijven van vacatureteksten: hoe beter de werkgever omschrijft wat hij te zoeken en te bieden heeft, hoe groter de kans op een HalloWerk match.”

Meer weten over HalloWerk?