Sociaal ondernemen, ook wel ondernemen met een sociaal-maatschappelijke missie genoemd, is een sector die nog elke dag groeit.

Omdat wij geloven in een inclusieve arbeidsmarkt, zijn wij in samenwerking met Social Club Den Haag gestart met een uniek project: de Businesscoach Sociaal Ondernemen. Ons doel is om hiermee ondernemers te steunen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een duurzame plek willen geven in hun bedrijf. De businesscoach ondersteunt deze ondernemers met het maken van een plan van aanpak voor het het professionaliseren en opschalen van hun onderneming. Ook bij de uitvoering helpt de businesscoach. Dit alles om ervoor te zorgen dat u als ondernemer maatschappelijke impact kan maken!

Er zijn geen kosten verbonden aan de inzet van onze Businesscoach Sociaal Ondernemen.

Wij zijn in samenwerking met Social Club Den Haag gestart met een uniek project: de Businesscoach Sociaal Ondernemen.

Ons doel is om hiermee ondernemers te steunen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een duurzame plek willen geven in hun bedrijf. De businesscoach ondersteunt deze ondernemers met het maken van een plan van aanpak voor het het professionaliseren en opschalen van hun onderneming. Ook bij de uitvoering helpt de businesscoach.

Dáárom sociaal ondernemen

  • Het onderscheidt uw bedrijf

  • Het spreekt klanten aan

  • Het maakt uw bedrijf duurzaam

Wilt u ondersteuning van de Businesscoach Sociaal Ondernemen?

Ruben Blanke - Businesscoach Sociaal Ondernemen

Ruben Blanke
Businesscoach Sociaal Ondernemen

Voor wie is de Businesscoach Sociaal Ondernemen?

Voor bestaande sociale ondernemingen die zich moeten aanpassen door de veranderingen als gevolg van de coronacrisis. Het doel hiervan is om zowel de bedrijfsvoering als de arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te behouden en continueren.

Voor reguliere mkb-ondernemingen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen geven op duurzaam werk. Hiermee maken zij maatschappelijke impact.

Voor sociale ondernemingen van buiten Den Haag die zich in Den Haag/Haaglanden willen vestigen. Zij kunnen hierbij concrete ondersteuning gebruiken van een lokaal team.

Sociale start-ups met een goed en haalbaar plan, die ondersteuning nodig hebben bij het optimaliseren en ten uitvoer leggen van dit plan.

Nóg meer redenen voor sociaal ondernemerschap

  • Aantrekkelijke regelingen

  • Invulling aan social return

  • Maakt maatschappelijke aanbestedingen mogelijk

Aan de slag met de businesscoach en het expertteam

De businesscoach werkt niet alleen. Hij wordt omringd door een team van experts. Dit team bestaat uit ervaren professionals en (sociaal) ondernemers uit ons netwerk. Een expertteam wordt voor u samengesteld naar aanleiding van uw hulpvraag. Dit team helpt u in meerdere sessies met het bereiken van uw doelen.

Thema’s

De Businesscoach Sociaal Ondernemen en het team van experts helpen u met concrete hulpvragen. U kunt hierbij denken aan o.a. het fiscaal-juridisch optimaal inrichten van uw onderneming, het professionaliseren van uw impactmeting, het binnenhalen van groeikapitaal, het inrichten van uw administratieve organisatie of het professionaliseren van uw communicatie en branding.

Meld u aan

Heeft u interesse in een kennismaking met de Businesscoach Sociaal Ondernemen om de mogelijkheden van sociaal ondernemen te bespreken?

Voorwaarden

De enige voorwaarde die is verbonden aan de inzet van de businesscoach is dat het resultaat van de ondersteuning duurzame plaatsing voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt moet realiseren.

Er zijn geen kosten verbonden aan de inzet van onze Businesscoach Sociaal Ondernemen.