Brandweerkazernes Haaglanden werken samen met Patijnenburg!

De Veiligheidsregio Haaglanden heeft al haar terreinonderhoud en groenvoorziening voor 21 brandweerkazernes in deze regio voor drie jaar ondergebracht bij Patijnenburg.

De samenwerkingsovereenkomst werd getekend door brandweercommandant Esther Lieben en Inge Vermeulen, directeur Patijnenburg. “Ik vind het niet meer dan vanzelfsprekend om deze mensen een plek te gunnen op de arbeidsmarkt”; aldus Lieben. “Iedereen moet gewoon kunnen en mogen meedoen. Daarom geef ik ook de voorkeur aan samenwerking met bedrijven als Patijnenburg en nemen wij deze voorwaarde ook als belangrijke factor mee in onze openbare aanbestedingen. Bovendien hebben zij ons ook prijstechnisch een goed aanbod gedaan”.

Voor het vervullen van deze opdracht verzorgen vijf medewerkers en een voorman van Patijnenburg jaarrond het terreinonderhoud en groenvoorziening van alle kazernes, van Wassenaar tot Zoetermeer, van Pijnacker tot s-Gravenzande. Vanzelfsprekend is Patijnenburg ook supertrots op deze nieuwe samenwerking en hebben de medewerkers er heel veel zin in om dit werk in de regio te gaan doen. Zo komt Patijnenburg ook buiten het Westland in beeld!

Over Patijnenburg

Patijnenburg is een zelfstandig bedrijf in het Westland. Patijnenburg begeleidt mensen in en naar een passende job afgestemd op hun capaciteiten en talenten. We stimuleren hun ontwikkeling, mensen doen ervaring op in ons werkleerbedrijf of werken er voor langere tijd. We bieden beschut werk voor mensen met een beperking, we detacheren hen bij bedrijven en we begeleiden werkzoekenden met grote afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk. Dit alles gebeurt onder de vakkundige begeleiding van onze professionals. Daarnaast werken we met meer dan 100 werkgevers en de gemeente samen onder het label MVO Westland. www.patijnenburg.nl

Over de Veiligheidsregio Haaglanden

Brandweer Haaglanden, de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de Geneeskundige Meldkamer (GnkM) vormen samen de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH). De VRH richt zich op het vergroten van de veiligheid van de bevolking en bezoekers van de regio Haaglanden. Wij regelen de dagelijkse brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en organiseren de 112-meldkamer van de brandweer en ambulance. Wij hebben daarmee één doel: een (brand)veilige regio Haaglanden.