Ontbijtsessie HalloWerk

Maak kennis met HalloWerk

Maak kennis met HalloWerk

Wanneer

11 mei 2021    
08:00 - 09:30

HalloWerk is een online matchingsplatform met persoonlijke dienstverlening van het WerkgeversServicepunt in regio Haaglanden voor werkgevers op zoek naar personeel. Het brengt werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact, met zelfservice waar het kan en met hulp waar nodig.

Direct, snel en duidelijk

Met een profiel stellen kandidaten zich voor op basis van hun interesses en hun talenten. Wanneer u als werkgever meedoet met HalloWerk, krijgt u direct toegang tot het platform. Spreekt het profiel van een kandidaat u aan? Dan benadert u ze direct of met onze ondersteuning. Zo kunt u snel en makkelijk werkzoekenden matchen met uw vacatures.

Werkgeversbelangenorganisaties MKB Nederland & VNO-NCW zien in HalloWerk een platform én dienstverlening die volledig aansluit bij onze koers: ondernemen voor brede welvaart. Kijkt u verder dan het traditionele cv en wilt u meer regie bij het matchen? Dan nodigen wij u graag uit om de mogelijkheden van HalloWerk te ontdekken tijdens een digitale ontbijtsessie.

Registreren

Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan via de rode aanmeldbutton. Na het invullen & versturen van uw gegevens, ziet u een bevestigingsscherm. Enkele dagen voorafgaand aan de kennismaking ontvangt u een link naar de digitale ontbijtsessie.