Job Event Westland van Patijnenburg - 4 juli in Naaldwijk

Job event Westland

Job event Westland

Wanneer

4 juli 2023    
Hele dag

Save The Date | 27.06.2023

Bij het eerste Job Event Westland bieden wij talentvolle nieuwkomers de kans om kennis te maken met uw mooie bedrijf. Zij zijn op dit moment al volop bezig met het leren van de Nederlandse taal en mogen ook al werken. Alleen het vinden van een passende baan is vaak lastig als je nog onbekend bent in ons land. Daarom het Job Event Westland, om samen talenten en banen te matchen.

De eerste editie van het Job Event Westland vindt plaats in het Fletcher Hotel te Naaldwijk, waar nu vele nieuwkomers verblijven. Om het voor de nieuwkomers zo overzichtelijk mogelijk te maken, zullen de bedrijven ingedeeld worden per thema. Naast het aanbieden van vacatures, zijn de kandidaten ook enorm geholpen bij een (taal-) stage, werkleerplekken, etc.

Voor de bedrijven is er de mogelijkheid om zichzelf als bedrijf in een korte krachtige pitch neer te zetten en zichzelf daarmee te profileren richting de kandidaten. In aanloop naar dit evenement zal er ook extra aandacht zijn voor de bedrijven die deelnemen.

Kortom, alle reden om dit niet te mogen missen en, nog veel belangrijker, vanuit een maatschappelijk hart deze talentvolle mensen een kans te bieden. Om de bedrijven zo goed mogelijk voor te bereiden en ook alvast kennis te laten maken met de achtergronden van hun culturen, zal er in de week voorafgaand een informatiebijeenkomst worden georganiseerd waar we jullie graag zouden ontvangen.

Samenvattend de belangrijkste data op een rij:

Voorbereidingsbijeenkomst             Dinsdag 27 juni 16.00 uur

Job Event Westland                             Dinsdag 4 juli (middag)

Locatie                                               Fletcher Hotel Naaldwijk

Wij kijken ernaar uit om er samen met u een fantastisch evenement van te maken en er zo voor te zorgen dat deze talentvolle nieuwkomers een mooie match kunnen maken met geweldige bedrijven zoals die van u.

Meer weten of aanmelden? Neem contact op via jobeventwestland@patijnenburg.nl.