Den Haag Onderneemt

Den Haag Onderneemt

Den Haag Onderneemt

Wanneer

31 mei 2022    
16:00 - 21:00

Kom ook naar Den Haag Onderneemt!

Op dinsdag 31 mei 2022 bent u van harte welkom bij Den Haag Onderneemt! Dit evenement is speciaal voor Haagse ondernemers en wordt gehouden in de Fokker Terminal. U kunt zich hier aanmelden.

We hebben er zin in om na een lange periode weer bij elkaar te komen. De afgelopen twee jaar waren voor alle ondernemers lastig. Hoe gaan we nu verder? Vol goede moed kijken we vooruit, daarom presenteren we Den Haag Onderneemt! 2022 met het thema Zakendoen in coronatijd: wat hebben we geleerd?

Workshops

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies en een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier onder andere de lessen van ondernemen tijdens coronatijd kunnen bespreken. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor terugkerende thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. U ontvangt hierover nog meer informatie, bijvoorbeeld over hoe u in te schrijven voor de workshops. Uiteraard wordt deze inspirerende dag afgesloten met een ouderwets gezellige netwerkborrel.

Familiebedrijf van het jaar 2021? Nomineer!

Tijdens dit event wordt ook de Haagse Parel uitgereikt. Dé ondernemersprijs vanuit de gemeente Den Haag voor Haagse bedrijven en personen wegens hun bijdrage aan de Haagse economie. Dit jaar met een categorie specifiek voor Haagse familiebedrijven. Ben u een familiebedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen de gemeente Den Haag op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, werkgelegenheid, duurzaamheid en of innovatie of kent u er één? Nomineer via info@eigenwijze-consultancy.nl o.v.v. de Haagse Parel.

Meld u snel aan om als eerste op de hoogte te zijn van de workshops en om uw aanmelding niet te missen.

Voor meer informatie gaat u naar het Ondernemersportaal.