Den Haag Onderneemt! 2021

Den Haag Onderneemt! 2021 – verplaatst naar 22 februari

Datum/Tijd
22 februari 2022
16:00 - 21:00


Op 30 november vindt Den Haag Onderneemt! 2021 plaats. Voor de vierde keer wordt dit event georganiseerd speciaal voor Haagse ondernemers. Dit keer in de Fokker Terminal. Komt u ook? Meld u hier aan. Hierna ontvangt u meer informatie over het programma en wanneer u u kunt inschrijven voor de workshops.

We kijken ernaar uit om na een lange periode weer met zijn allen bij elkaar te komen. Afgelopen anderhalf jaar waren voor alle ondernemers roerig en moeizaam. Hoe gaan we nu verder? Vol goede moed kijken wij vooruit, daarom presenteren wij Den Haag Onderneemt! 2021 met het thema: “Zakendoen in coronatijd: wat hebben we geleerd?”

Workshops

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies en een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier onder andere de lessen van ondernemen tijdens coronatijd kunnen bespreken. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor terugkerende thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. U ontvangt hierover nog meer informatie, bijvoorbeeld over hoe u in te schrijven voor de workshops. Uiteraard wordt deze inspirerende dag afgesloten met een ouderwets gezellige netwerkborrel.

Familiebedrijf van het jaar 2021? Nomineer!

Tijdens dit event wordt ook de Haagse Parel uitgereikt. Dé ondernemersprijs vanuit de gemeente Den Haag voor Haagse bedrijven en personen wegens hun bijdrage aan de Haagse economie. Dit jaar met een categorie specifiek voor Haagse familiebedrijven. Ben u een familiebedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen de gemeente Den Haag op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, werkgelegenheid, duurzaamheid en of innovatie of kent u er één? Nomineer via info@eigenwijze-consultancy.nl o.v.v. de Haagse Parel.

Meld u snel aan om als eerste op de hoogte te zijn van de workshops en om uw aanmelding niet te missen.

Alles zal conform de RIVM-richtlijnen verlopen. Meer informatie? Ga naar het Ondernemersportaal en volg ons via Facebook, LinkedIn en Twitter.