Los uw personeelstekort op door praktijkleren
Juist voor u als werkgever in de horeca is praktijkleren de manier om uw personeelstekort op te lossen. Een grote groep werkzoekenden en werkenden heeft namelijk geen startkwalificatie om in de horeca aan de slag te aan, maar dit maakt hen niet minder gemotiveerd of minder waardevol. Ook deze mensen hebben kwaliteiten die in de horecasector goed van pas komen. Of u nu een restaurant hebt of een snackbar, via praktijkleren kunnen zij vaardigheden aanleren of verbeteren en tegelijkertijd ervaring opdoen bij u op de werkvloer.
Door te investeren in (potentiële) werknemers via praktijkleren creëert u meer loyaliteit en motivatie bij het personeel. Het kan hierbij gaan om het aannemen van nieuw personeel via praktijkleren, maar ook om bijscholing van bestaande werknemers. Het resultaat: uw personeel zal langer bij u blijven werken. Wij helpen u graag dit te realiseren.
Via praktijkleren vindt u gemotiveerde en loyale werknemers. Juist voor u als werkgever in de horeca is dit de manier om uw personeelstekort op te lossen.
Veel mensen zonder startkwalificatie om in de horeca aan de slag te gaan, zijn wél gemotiveerd om in de horeca te werken. Of u nu een restaurant hebt of een snackbar, via praktijkleren kunnen zij vaardigheden aanleren of verbeteren en tegelijkertijd ervaring opdoen bij u op de werkvloer.
Door te investeren in (potentiële) werknemers via praktijkleren creëert u meer loyaliteit en motivatie bij het personeel. Wij helpen u graag dit te realiseren.
Geïnteresseerd?